onlinebileti.com (200 × 200 px) (1)
Криско - концерт
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Щракнете тук
Previous slide
Next slide

„ЗА ПЪРВИ ПЪТ“ – комедия, авторски спектакъл на Орлин Дяков

с участието на АЛБЕНА МИХОВА, ВАСИЛ ДРАГАНОВ, РОБЕРТ ЯНАКИЕВ И СТЕФАНИЯ КОЧЕВА

Времетраене: 80 мин 

Описание:

За всяко нещо има първи път – така казва народът. За първи път момчето става мъж, за първи път някой може да срещне любовта, за първи път една малка случка мoжe да ти посочи правилния път, за първи nът мoжe дa тe споходи щастие. Много неща могат да се случат за първи път един следобед в една хотелска стая. И всеки човек може да открие нещо за себе си за първи път, гледайки театралното представление. Когато актьорите ca Албена Михова, Стефания Кочева, Васил Драганов и Роберт Янакиев, може да e сигурен, че ще го разсмеят и развълнуват до сълзи.

Мъжът ми е виновен

#мъжътмиевиновен

Случвало ли ви се е да се опитвате да разберете разговора на жените от съседната маса? Той подскача от тема на тема като полудяло дистанционно, което бързо сменя каналите на телевизора и май сте в Китай и не сте полиглот. Ако не намирате нито логика, нито смисъл, то по всяка вероятност сте мъж. Но ако сте жена, с лекота следите диалога и той сякаш е за вашия живот. Никак не е лесно, особено, когато мъжът ти заспи на дивана, след като си се карала с него два часа на ум! „#МЪЖЪТМИЕВИНОВЕН и не ми трябват факти, защото имам интуиция, а и Лариса Тарото го потвърди!“ Ако още сте на съседната маса и ви става смешно, значи сте мъж. А ако от чутото ви залива вълната на съмнението, значи сте жена. И в двата случая сте в капана. Лиза Шопова

Избор на държава
България
Америка
Канада
Испания